Calmin 60 kapszula - segíti az elalvást és a minőségi alvást

A Calmin komplex étrend-kiegészítő. A Calmin természetes anyagok olyan egyedülálló kombinációját tartalmazza, amelyek segítenek megnyugtatni és ellazítani a testet, pozitív hatással vannak az elalvásra és elősegítik a nyugodt alvást.

8790 Ft
6090 Ft
Szállítás 1390 Ft, 3 db esetén INGYENES.
%
vásárló értékelte >>

7 természetes anyag

A Calmin komplex összetételével egy teljesen páratlan termék a piacon. A maximális szinergetikus hatás érdekében komlót, golgotavirágot, orvosi macskagyökeret, csucsókát, L-triptofánt, valamint B5- és B6-vitaminokat tartalmaz.

Hatások

Relax és ellazulás
A komló, az orvosi macskagyökér és a golgotavirág elősegítik a kikapcsolódást és pihenést.

Elalvás elősegítése
A komló segíti az elalvást és a minőségi alvást.

Minőségi alvás
A komló, az orvosi macskagyökér és a golgotavirág támogatják a jó és minőségi alvást.

Stressz esetén
Az orvosi macskagyökér stressz esetén segíti az ellazulást.

Nem okoz függőséget
A Calminban található természetes anyagok nem okoznak függőséget.

Nem tartalmaz glutént, laktózt és tejfehérjét sem

Aktív összetevők

Aktív anyagok 1 kapszulában
Közönséges komló 150 mg
Bajkáli csucsóka kivonat 5:1 (400 mg csucsókának felel meg) 80 mg
Golgotavirág 50 mg
L-triptofán 40 mg
Orvosi macskagyökér 4:1
(80 mg orvosi macskagyökérnek felel meg)
20 mg
B5-vitamin 6 mg (100% RBÉ*)
B6-vitamin 1 mg (71% RBÉ*)
RBÉ*: Referencia beviteli érték.
Nem tartalmaz glutént, laktózt és tejfehérjét sem.

Használat és adagolás

Ajánlott adag napi 1-2 kapszula 30 perccel elalvás előtt.
Igyon hozzá elegendő folyadékot.
Hosszú távú használatra is alkalmas.
A csomagolás 60 db kapszulát tartalmaz.

Figyelmeztetés: A készítmény szedése gyermekeknek és nőknek nem ajánlott. Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Szükség esetén a szedést illetőleg egyeztessen kezelőorvosával, gyógyszerészével. A termék száraz, sötét, hűvös helyen, legfeljebb 25°C-on tárolandó. Nem tartalmaz glutént, laktózt és tejfehérjét sem.

Calmin vásárlás 30% kedvezménnyel


Pénz-visszafizetési garancia

Ha nem elégedett, a kicsomagolt vagy akár részben felhasznált csomagolást a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldheti. A teljes árat visszafizetjük.

OK

Továbbítás holnap, ellenkező esetben 2000 Ft KEDVEZMÉNYT adunk.

A 100%-os szolgáltatás számunkra magától értetődik.
Az árut legkésőbb a megrendelés kézhezvételét követő első munkanapon továbbítjuk.
Az áru továbbítására vonatkozó igazolást e-mailben küldjük el.
Ha ezt az ígéretünket nem tartjuk be, 2000 Ft KEDVEZMÉNYT adunk.
Megjegyzés: Ez a garancia nem vonatkozik azokra a megrendelésekre, melyeknél a megadott szállítási cím hiányos, vagy a cím nem található. Ebben az esetben az ügyfélszolgálatunk munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot, és felkéri a szállítási cím pontosítására.

OK

Legalacsonyabb ár garancia

Közvetlen gyártó vagyunk, így a termékeinket nálunk vásárolhatja meg a legolcsóbban.

OK

Továbbítás holnap, ellenkező esetben 2000 Ft KEDVEZMÉNYT adunk.

A 100%-os szolgáltatás számunkra magától értetődik.
Az árut legkésőbb a megrendelés kézhezvételét követő első munkanapon továbbítjuk.
Az áru továbbítására vonatkozó igazolást e-mailben küldjük el.
Ha ezt az ígéretünket nem tartjuk be, 2000 Ft KEDVEZMÉNYT adunk.
Megjegyzés: Ez a garancia nem vonatkozik azokra a megrendelésekre, amelyeknél a megadott szállítási cím hiányos, vagy a cím nem található. Ebben az esetben az ügyfélszolgálatunk munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot, és felkéri a szállítási cím pontosítására.

OK

Coletăria.ro

Kikézbesítés 48 órán (max. 2 munkanapon) belül.
Az elküldés napján egy a küldemény számát és a leszállítás időpontját tartalmazó figyelmeztető e-mail kap.
A csomagok kikézbesítésére hétköznap 9:00 és 18:00 óra között kerül sor.
Kézbesítési címként ajánlott a nap közbeni tartózkodási helyet (otthon vagy munkahely) megadni.
A csomagolt a www.dpd.hu címen követheti figyelemmel.

OK

DPD futárszolgálattal

Kézbesítés 48 órán (max. 2 munkanapon) belül.
A megrendelés napján a küldemény számát és a kézbesítés időpontját tartalmazó figyelmeztető e-mail kap.
A csomagok kézbesítésére hétköznap 9:00 és 18:00 óra között kerül sor.
Kézbesítési címként ajánlott a nap közbeni tartózkodási helyet (otthon vagy munkahely) megadni.
A csomagolt mozgását a www.dpd.hu címen követheti.

OK

Üzleti feltételek

Üzemeltető

ADVANCE nutraceutics Kft. Kukulova 24 169 00 Prága Cégjegyzékszám: 284 24470, bejegyezve a Prágai Városi Bíróságon, mint cégbíróságon, C szakasz 177747 Számlaszám: 1387896423 / 2700

Holnap vagy 2000 Ft garancia

Az eladó garanciát vállal egyes termékei időben történő kiszállítására. E termékek esetében köteles legkésőbb a második munkanapon elküldeni az árut a vásárlónak. Abban az esetben, ha nem teljesíti ezt a kötelezettségét, az árut a lehető leghamarabb 2000 HUF kiegészítő kedvezménnyel küldi el. Ez a garancia nem vonatkozik azokra a megrendelésekre, melyeknél a szállítási cím hiányos vagy nem található meg a Magyar Posta címei között.

Pénz-visszafizetési garancia

A fogyasztónak minősülő vásárló a Polgári Törvénykönyv 40/1964 Tt. sz. törvény 53. §-ának (7) bekezdése értelmében jogosult az áru átvételétől számított 14 napon belül elállni a szerződéstől. Az ADVANCE nutraceutics Kft. átlagon felüli lehetőséget kínál arra, hogy a vásárló az áru átvételétől számított 30 napon belül indoklás nélkül elálljon a szerződéstől. Ez az opció a kicsomagolt vagy akár részben már felhasznált termékcsomagolásokra is vonatkozik. Az áru visszaküldéséhez kövesse az alábbi lépéseket: Postázza az árut az ADVANCE nutraceutics (EXPANDECO), East Gate Business park B1 - Magyar Posta, 2151 Fót. Csatolja az áru megvásárlását igazoló számviteli bizonylatot (számlát). Csatoljon egy nyilatkozatot arról is, hogy Ön a vásárló, és e nyilatkozaton adja meg azon bankszámlája számát, amelyre legkésőbb 14 napon belül visszaküldhetjük a pénzt. Az áru címünkre történt visszaküldésével kapcsolatosan e-mailben is tájékoztasson minket az info@nutraceutics.hu címen.

Panaszkezelési Szabályzat

A leszállított megrendelés része a számviteli bizonylat - számla, amely egyúttal jótállási jegyként is szolgál. Panasz benyújtására az info@nutraceutics.hu címen vagy a +36-1/95-55-861 telefonszámon van lehetőség. Indokolt panasz esetén a vásárlónak joga van a szükséges postaköltség visszatérítésére. Indokolatlan panasz esetén a fogyasztó nem jogosult a panasz elintézésével kapcsolatos költségei megtérítésére, ugyanakkor az eladó sem jogosult a részéről felmerült költségek megtérítésére. A vásárlót telefonon vagy e-mailben értesítjük a panasz rendezéséről.

Ellentmondás az adásvételi szerződésnek

Amennyiben a leszállított áru nem felel meg az adásvételi szerződésnek, a vásárló jogosult arra, hogy az eladó térítésmentesen és haladéktalanul helyreállítsa az áru adásvételi szerződésnek megfelelő állapotát, éspedig a vásárló igényeinek megfelelően vagy az áru cseréjével, vagy annak megjavításával; amennyiben erre nem nyílik mód, a vásárló értékarányos árkedvezményt igényelhet, vagy elállhat az adásvételi szerződéstől. Az eladó az adásvételi szerződésnek való ellentmondást az áru kézhezvételétől számított hat hónapon belül veszi figyelembe, hacsak az áru jellegéből nem következik, hogy a vásárlónak már az áru átvételénél tudnia kellett a meg nem felelés tényéről. Az adásvételi szerződésnek való megfelelés elsősorban úgy értendő, hogy az értékesített termék megfelel a szerződés által megkövetelt, az eladó, gyártó vagy annak képviselője által ismertetett, vagy az általuk használt reklám alapján joggal elvárt, illetve az árufajtára általában jellemző minőségi és használati tulajdonságoknak, továbbá hogy megfelel a jogszabályi követelményeknek és megfelelő mennyiségű, méretű vagy tömegű, valamint hogy megfelel az eladó által a termék használatával kapcsolatosan feltüntetett, vagy a termék általános rendeltetésének megfelelő céloknak.

A megrendelés törlése

Az eladó továbbá fenntartja a jogot a megrendelés feldolgozásának megtagadására, ha a megrendelés adatai hiányosak, vagy kétségeket ébresztenek a vásárló valós megrendelési szándékával kapcsolatban. Az eladó a visszautasításról az ügyfelet annak e-mail címén tájékoztatja.

Tájékoztatás

Az eladó a termék értékesítésekor köteles a fogyasztót még a szerződés megkötése előtt megfelelően tájékoztatni, hogy a vásárló megismerkedhessen a paraméterekkel, árral, szállítási móddal, valamint a fizetési és szállítási idővel. A fizetést és átvételt követően a megvásárolt áru tulajdonjoga a vásárlóra száll.OK

Fizetés utánvéttel

A csomag közvetlenül a postai kézbesítőnél vagy a csomagküldő cég dolgozójánál kerül kifizetésre (a kiválasztott szállítási mód függvényében).
Fizetésre készpénzben és bankkártyával nyílik lehetőség.

OK

Online kártyás fizetés

Megrendelése elküldését utánát van irányítva a Comgate-el közösen üzemeltetett 3-D secure fizetési kapu oldalára.
A bankkártyával kapcsolatos összes adat biztonságos, védett úton kerül továbbításra, és az ADVANCE nutraceuticsnak, mint kereskedőnek, nincs hozzáférése.
Ezen felül minden információ titkosítva van továbbítva.
A fizetési kapu oldalán adja meg a kártya számát, érvényességi idejét és az ellenőrző kódot (CVC2/CVV2). Minden adatot megtalál a kártyáján.
Ha a kártya internetes fizetés esetére további biztonsági elemekkel bír, a rendszer felszólítja a kód/jelszó megadására.

OK

Az ADVANCE nutraceutics Kft. adatvédelmi politikája

Az ADVANCE nutraceutics termékek megvásárlásakor, vagy szolgáltatásaink igénybe vételekor Ön különböző információkat bocsát rendelkezésünkre, beleértve a saját személyes adatait is. Ebben a dokumentumban megtudhatja, milyen személyes adatokat dolgozunk fel, hogyan használjuk és hogyan védjük azokat.

Feldolgozásra kerülő személyes adatok

Személyes adatait áruvásárláskor dolgozzuk fel. Ezek a következő adatok: Utónév, Vezetéknév, Cím, Telefonszám, E-mail. Soha nem kérünk olyan személyes adatokat, amelyekre az adott cél eléréséhez nincs szükség (pl. születési szám, személyi igazolvány vagy más dokumentum száma, okmány másolata stb.).

Személyes adatok felhasználása

A személyes adatokat mindig csak meghatározott célra használjuk fel, és erről a célról mindig transzparens módon tájékoztatjuk a felhasználót. A személyes adatok kezelője az ADVANCE nutraceutics cég. Személyes adatait elsősorban a következő célokra használjuk fel:

Marketing tájékoztatók

Ügyfeleink és felhasználóink személyes adatait kizárólag a saját termékeinkkel kapcsolatos üzleti tájékoztató továbbítására használjuk fel. Minden esetben a vásárló által már megvásároltakhoz hasonló termékekről és szolgáltatásokról van szó. E kapcsolatokat szállításra is használhatjuk, ha a címzett ezt a múltban nem utasította el.

Az üzleti tájékoztatóban található hivatkozásra kattintva, vagy a jelen dokumentum láblécében feltüntetett címet használva mindenkinek joga van bármikor térítésmentesen megtagadni az üzleti tájékoztatók küldését.

További adatfeldolgozók

Az ADVANCE nutraceutics jogosult a személyes adatokat mind automatizált módon, mind manuálisan feldolgozni, éspedig akár megbízott adatfeldolgozók útján is. A személyes adatokhoz kizárólag az ADVANCE nutraceutics jogosult munkatársai vagy az adatfeldolgozó munkatársai férhetnek hozzá, éspedig kizárólag a feldolgozás céljához elengedhetetlenül szükséges mértékben.

A legtöbb adatfeldolgozó csak korlátozott mértékben fér hozzá a jelentkezők személyes adataihoz. Semmilyen más adatfeldolgozó nem jogosult a megadott személyes adatokat saját, marketing vagy bármilyen más célra felhasználni. Az adatfeldolgozók jegyzéke: Minden adatfeldolgozóval adatfeldolgozási szerződéseket kötöttünk, és e szállítók vállalták, hogy a rendszeresen továbbított személyes adatokat törlik, és nem használják fel saját céljaikra. A személyes adatokat az ADVANCE nutraceutics senki másnak nem adja át.

Személyes adatok védelme

Az ADVANCE nutraceutics a személyes adatok védelme érdekében a Törvényben, vagy más kötelező hatályú jogszabályi rendelkezésekben feltüntetett módon megfelelő műszaki és szervezeti intézkedéseket fogadott el, megelőzve ezzel az illetéktelen vagy véletlenszerű hozzáférést a személyes adatokhoz, valamint azok módosítását, megsemmisítését vagy elvesztését, jogtalan továbbítását, feldolgozását, illetve a velük való egyéb visszaéléseket. E kötelezettség a személyes adatok feldolgozásának befejezése után is fennáll.

Kérésre az ADVANCE nutraceutics is köteles az Ön személyes adatait az állami hatóságok (szükség szerint az elvégzett ellenőrzések részeként pl. a Köztársaság rendőrségének, állami hatóságoknak, stb.) rendelkezésére bocsátani.

Átláthatóság

Személyes adatok ADVANCE nutraceutics szolgáltatások keretén belüli megadásakor mindig átlátható módon tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy milyen célra használjuk fel a megadott adatokat, továbbá hogy azokat ki dolgozza fel és ki kezeli. E dokumentum minden rá hivatkozó tájékoztató részét képezi.

Hozzáférési jog a személyes adatokhoz

Az adatalanynak joga van visszaigazolást kérni az adatkezelőtől arra vonatkozólag, hogy a rá vonatkozó személyes adatok feldolgozásra kerülnek-e vagy sem, és ha igen, joga van hozzáférni ezen személyes adataihoz. Lekérésre minden információt a felhasználóink rendelkezésére bocsátunk azon személyes adatok feldolgozásával kapcsolatosan, amikor is a személyes adatokat adatkezelőként kezeljük (a lekérés a láblécben található e-mail címre küldhető).

Módosítással kapcsolatos jogok

Ha a jelentkező tudomására jut, hogy személyes adatait pontatlanul vagy helytelenül kerülnek kezelésre, joga van személyes adatainak azonnali módosítását kérni.

Törlés joga („elfelejtésre vonatkozó jog”)

Ha a személyes adatokat egy bizonyos cél teljesítése céljából kezeljük, és már nincs rájuk szükség, automatikusan töröljük őket. Ha a személyes adatokat hozzájárulás alapján kezeljük, és az adatalany visszavonja a hozzájárulását, töröljük a személyes adatokat. Megemlítendő, hogy a törlésre vonatkozó jog nem abszolút, és ha bármilyen objektív kötelezettségünk van az adatok megőrzésére (pl. könyvelés), csak azon személyes adatok törlésére kerül sor, amelyekre már nincs szükség az eredeti feldolgozási célok teljesítéséhez.

Sütihasználat

Mik azok a sütik?
A sütik webszerver által létrehozott és a számítógépen a böngészőben tárolt rövid szöveges fájlok. Amikor később visszatér ugyanarra a weboldalra, a böngésző visszaküldi a tárolt süti fájlokat, és a szerver így megszerzi az Ön személyével kapcsolatban korábban elmentett összes információt. Tevékenységéhez a weboldalak túlnyomó többsége használ sütiket. Mihez használjuk a sütik fájlokat?
Weboldalunkon technikai sütiket használunk:

OK